oksnes

Utbyggers visjon - Vil legge til rette for et friere liv

Vårt ønske er å bygge et hjem der folk trives, og får muligheten til å gjøre de tingene de har lyst til – uten at de skal tenke på vedlikehold og snømåking, sier Barry Olsen, prosjektdirektør for Øksnes Entreprenør Bolig, og mannen bak ideen om Melandgården. Vårt ønske er å bygge et hjem der folk trives, og får muligheten til å gjøre de tingene de har lyst til – uten at de skal tenke på vedlikehold og snømåking, sier Barry Olsen, prosjektdirektør for Øksnes Entreprenør Bolig, og mannen bak ideen

Skrevet av: Barry Olsen, prosjektdirektør i Øksnes Entreprenør 


Nærhet til alt, også naturen
Beliggenheten er veldig god, og man får både utsikt mot sjøen og fjellene – samtidig som man kun er en liten gåtur unna alle fasiliteter man har behov for i hverdagen.

Melandgården vil være nærmest som en inngangsport til Myre. Rett i nærheten finner man splitter nye Øksnes Handelspark, som har et bredt tilbud av varer og tjenester. Kombinasjonen av natur og sentrum har vært viktig for utbyggerne. 

Ønsker å tilby noe spesielt
Dette er det andre boligprosjektet vi har satset på her på Myre, og tanken har vært å tilby noe spesielt til de som ønsker å bo i leilighet. Det skal være ordentlig, og legge til rette for godt samvær mellom de som bor der. 

Vi har gjort store grep utendørs, som vi tror legger til rette for trivsel. Ønsket er at uteområdene skal være litt som en park, og vi har tatt grep for at hver inngang skal føles litt privat. Det skal være «nesten» som å bo i enebolig. 

Vedlikeholdsfri hverdag
Hver leilighet får egen garasje, og i garasjen er det også gjort plass til en sportsbod. Tanken er at det ikke skal være så forskjellig fra å bo i hus – men at man slipper alt vedlikeholdet og utearbeidet som må til. 

Håpet er at man skal få et mer sosialt liv med å bo her, og mer lettvint. Du skal få mer tid til å gjøre de tingene du har lyst til, og muligheten til å få et friere liv.

Alle skal trives her
Melandgården skal være et godt hjem for alle. Enten man er ung, og ikke har etablert seg ennå – eller om man er på vei inn en ny fase uten barn hjemme. Samtidig blir det anlagt lekeplass på området, så det skal passe også for de minste blant oss. 

Moderne inneklimaløsninger sørger for at hver leilighet styrer egen varme og ventilasjon. Hver enhet blir selvstendig, og man er sikker på at man får det sånn som man vil ha det. Samtidig blir det gulvvarme i alle leilighetene, som gir en lun opplevelse.  

Om utbygger - Erfaring og tradisjon står bak
Øksnes Entreprenør AS vil stå for byggingen av Melandgården. Entreprenørselskapet hadde sin opprinnelse i 1954 og har stått bak store prosjekter i regionen gjennom et halvt århundre.