oksnes

- Det beste valget for oss

Kjell Gunnar Johansen fra Finnsnes (70) ønsket å bo nært sentrum, men samtidig ha det landlig og grønt rundt seg. Han og kona falt umiddelbart for leilighetene i Sjøgata Panorama.

I dag bor Kjell Gunnar i en enebolig på Finnsnes sammen med kona Rigmor Dahlberg Johansen. Huset er stort og krever mye vedlikehold, som snømåking om vinteren og gressklipping om sommeren.

­– Nå ønsker vi å bruke tiden på andre ting, som å reise og kjøre bobil. Her vil vi få det veldig komfortabelt, sier han. 


Sydvendt og lyst
Kjell Gunnar beskriver det første møtet med Sjøgata Panorama som «kjærlighet ved første blikk». Landlige omgivelser med gode solforhold midt i sentrum var akkurat det paret ønsket seg. 

– Vi så på flere andre prosjekter på Finnsnes, men dette var det beste for oss. Byggebeskrivelsen var av høy standard, det var gode planløsninger på leilighetene og beliggenheten var perfekt.

Valget falt på en av de største leilighetene på 113 kvadrat.


Uavhengig av bilen
Et viktig poeng da paret valgte beliggenhet for leiligheten var at de ønsket å være uavhengig av bilen, som de i dag må bruke for å komme seg til og fra sentrum.

– Her kan vi gå til sentrum. Samtidig er leiligheten vendt vekk fra Storgata, slik at vi slipper både støy og støv fra bykjernen, sier Kjell Gunnar.


Alt er tilrettelagt
I Sjøgata Panorama vil paret bli boende resten av livet. De forteller at både leiligheten og uteområdet er tilrettelagt for et komfortabelt liv.

– Her har vi garasjeanlegg i kjelleren og heis opp til leiligheten. Fjernvarme sørger for billig og jevn oppvarming, og det er et ventilasjonsanlegg i hver leilighet som balanserer luften. Det er til og med vannbåren varme ute foran inngangsparti, garasje og gangveier, slik at vi slipper snømåkingen om vinteren, sier Kjell Gunnar.

Paret har i tillegg valgt innglassing av verandaen, slik at det innvendige arealet blir enda større. 


God plass til besøk
Overgangen fra enebolig til leilighet er et etterlengtet steg for paret, og med tre soverom i leiligheten er det fortsatt god plass til besøk.

Overgangen fra enebolig til leilighet er et etterlengtet steg for paret, og med tre soverom i leiligheten er det fortsatt god plass til besøk av barn, barnebarn og familie for øvrig.