oksnes
Logo

VELKOMMEN TIL SJØGATA PANORAMA


På en kolle i sentrum av Finnsnes bygger vi 22 leiligheter fordelt på tre bygg. Her får du en perfekt balanse mellom nydelig sjøutsikt og avstand fra trafikk og støy, men med umiddelbar nærhet til sentrum av Finnsnes. Sjøgata Panorama består av leiligheter fra 67 til 155 kvadratmeter, med tre, fire og fem rom. Alle leilighetene får balkong eller markterrasse, høy standard og parkeringsplass i et underjordisk anlegg med heisadkomst til leilighetene.

PRIS

5 390 000 - 5 999 000

ANTALL ROM

4

KVM.

108 - 118

DITT NYE HJEM

Når du velger bolig handler alt om kvalitet. Kvalitet i materialer, og ikke minst livskvalitet. I Sjøgata Panorama kan man velge blant leiligheter fra 67 kvadratmeter opp til 155 kvadratmeter. Arkitekten har lagt spesiell vekt på lysinnslipp, og alle leilighetene har derfor panoramavinduer mot syd eller syd-vest. De fleste leilighetene er gjennomgående, som gir ytterligere tilgang til naturlig lys. For noen av leilighetene er det vinduer på tre sider.

Alle leilighetene har innvendig bod, og de større leilighetene har også praktisk garderobeløsning med walk-in closet.

De store 3-romsleilighetene har to bad, det samme som 4- og 5-romsleilighetene.


PANORAMAVINDUER

BALKONG/ TERRASSE

PARKERINGSANLEGG

HEIS TIL LEILIGHETENE

BARNEVENNLIG MED UTSIKT
OG GODE SOLFORHOLD

På toppen av det som på folkemunne er kjent som Himalaya bygger vi 22 leiligheter. Plasseringen sikrer nydelig utsikt over Solberg- fjorden, og sjøkanten er bare 200 meter unna. Tomten er på 4,5 mål, og det vil bli etablert store grøntarealer med gode solforhold. Uteområdene vil bli beplantet med busker og trær.

Alt Finnsnes har å by på er en kort gåtur unna, og det er et svært godt utvalg av butikker i umiddelbar nærhet der du kan få kjøpt dagligvarer og andre ting du trenger.


BARNEHAGE

Heimly Barnehage - 700m
Blomli barnehage - 950m

SKOLE

Finnsnes Ungdomsskole - 900m
Finnsnes Barneskole - 850m

DAGLIGVARE

Rema 1000 - 150m
Coop Xtra - 400m

TRANSPORT

Hurtigbåt/ Hurtigrute - 900m
Buss - 300m

AKTUELT

---

MELD INTERSSE FOR
SJØGATA PANORAMA!

 

KONTAKT MEGLERMADS WALLERHEIM

995 13 630 // mads@advokathusetnord.no


---


THOMAS KONRADSEN

911 00 666 // thomas@advokathusetnord.no