oksnes


OM STANDARD OG TILVALG

---

I Sjøgata Panorama har man fokusert på kvaliteter man oftest assosierer med eneboliger. Smarte planløsninger gir flere bruksmuligheter og stor grad av valgfrihet for kjøperne.

Bad

Badene har en oppgradert standard med 120 centimeter bred baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusjvegger i glass. Selve dusjsonen blir nedsenket i baderomsgulvet. I de leilighetene som har to bad, blir det ene klargjort som kombinert bad og vaskerom, med opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken

Kjøkkenet leveres fra Sigdals Line-serie, som gir et moderne uttrykk med mange valgmuligheter. For kjøpere i Sjøgata Panorama betyr det blant annet at man kan velge mellom 66 farger på frontene. En benkeplate i 30 millimeter laminat blir standard. For eventuelle tilpasninger kan kjøpere avtale dette direkte med kjøkkenleverandøren.


* Bilder er ment som inspirasjon. Begge kjøkkeninnredningene er hentet fra Sigdal Line.

Oppvarming og ventilasjon

Alle leilighetene knyttes til et sentralt varmeanlegg som får fjernvarme fra Senja Avfalls anlegg. Det blir vannbåren varme i alle rom, og varmtvann blir forsynt gjennom et felles anlegg. I tillegg vil hver leilighet ha et separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. I kombinasjon med vannbåren gulvvarme sikret dette et godt inneklima på en energieffektiv måte.

Terrasser

På terrassene er rekkverket utført i stål/aluminium og glass, noe som gjør at utsikten er sikret fra alle leilighetene. Terrassegulvene får enten tre eller betongutførelse, mens de leilighetene som ligger på bakkeplan får tregulv eller heller som standard.

Valgmuligheter

I Sjøgata Panorama har man fokusert på kvaliteter man oftest assosierer med eneboliger. Smarte planløsninger gir flere bruksmuligheter og stor grad av valgfrihet for kjøperne. Blant annet kan flere av 3-romsleilighetene gjøres om til 4-romsleiligheter. Ta kontakt med megleren for å få vite mer om de mange mulighetene som ligger her.