oksnes

Snart begynner byggingen!

Sjøgata Panorama er i ferd med å komme til live. 5.august begynner grunnarbeidet, og da går det slag i slag til de 22 leilighetene står ferdig til innflytting.

I mai startet byggeprosessen med at man rev de eksisterende bygningene på eiendommen der Sjøgata Panorama skal stå. 

Uke 32 - 5. august, starter grunnentreprenøren Moland sitt arbeide, med å bore og sprenge, bygge vei, og starte arbeidet på det som skal bli den underjordiske garasjen.

Det er ventet at leilighetene skal stå innflyttingsklare på tampen av 2021. Da vil de tre leilighetsbyggene stå klare. 

For de som har kjøpt leilighet i prosjektet vil det da være klart for å bo midt i sentrum av Finnsnes, med utsikt utover Solbergfjorden – samtidig som man har gangavstand til alt av fasiliteter som Finnsnes har å by på.

Det er planlagt i alt 22 leiligheter, fordelt på åtte leiligheter i to av byggene og seks leiligheter i ett bygg. I parkeringskjelleren blir det også sportsboder for alle leilighetene, i tillegg til teknisk rom.

- Vi mener lys og natur gjør at mennesker trives. Leilighetene ligger på en høyde slik at beboerne har utsikt mot havet. Hver eneste leilighet får sollys hele døgnet. Samtidig ligger natur, grøntarealer og gode turmuligheter rett utenfor døra, sier styreleder Frank-Robert Skogli i Himalaya AS, som står bak prosjektet. 

Det er fortsatt leiligheter til salgs, og det er bare å ta kontakt med Mads Wallerheim for å avtale et møte, eller bare ta en trivelig prat om leilighetene. Mads og Advokathuset Nord kan også bistå med verdisetting av eksisterende bolig, hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med megler Mads Wallerheim på telefon 995 13 630, eller på e-post mads@advokathusetnord.no