oksnes

Utbyggers visjon - En sjelden perle!

En sjelden perle, med en beliggenhet vi ikke kunne la gå fra oss, mener Frank-Robert Skogli, markedssjef for Øksnes Entreprenør AS og styreleder i Himalaya AS.

Midt i byen og midt på landet. En slik beliggenhet kunne vi ikke la gå fra oss.
Vi så umiddelbart at området ved Sjøgata Panorama har alle kvalitetene man kan ønske seg som beboer. Området er bynært, og ligger samtidig lunt og landlig til med utsikt mot havet og gode solforhold.


Gangavstand til byen
Sjøgata Panorama ligger midt i bykjernen på Finnsnes. Det er gangavstand til hurtigbåt, shopping og myldrende byliv. Samtidig ligger leilighetene såpass skjermet at beboerne slipper støyen man gjerne forbinder med å bo sentrumsnært.


Sollys hele døgnet
Vi mener lys og natur gjør at mennesker trives. Leilighetene ligger på en høyde slik at beboerne har utsikt mot havet. Hver eneste leilighet får sollys hele døgnet. Samtidig ligger natur, grøntarealer og gode turmuligheter rett utenfor døra. 


Miljøriktig fjernvarme
Hele Sjøgata Panorama varmes opp via fjernvarme. Vannbåren varme skaper et godt inneklima og gjør at man får en rimelig og mer miljøvennlig oppvarming.


Ingen snømåking
Fellesområdene og parkeringskjelleren er også varmet opp, slik at du i teorien kan gå i tøfler fra bilen til leiligheten – så fremt du foretrekker det. I tillegg kan snøskuffa bli stående om vinteren. Det hjelper både familier i tidsklemma og eldre som ønsker en enklere hverdag.


Tilrettelagt for alle
I Sjøgata Panorama kan du velge leiligheter mellom 67 og 155 kvadratmeter som inviterer både solen og sjøutsikten inn i stua. Visjonen vår er at kvaliteten på leilighetene og området gjør at både barnefamilier, yngre og eldre ønsker å bli værende her livet ut. Her er det vakker natur for de turglade, byen i gåavstand for de urbane og lekeplasser og spennende uteområder for de yngste.


Om utbygger - Erfaring og tradisjon står bak
Øksnes Entreprenør AS (bildet) vil stå for byggingen av Sjøgata Panorama. Entreprenørselskapet hadde sin opprinnelse i 1954 og har stått bak store prosjekter i regionen gjennom et halvt århundre. Sjøgata Panorama er utviklet av Odin Prosjektering AS, et prosjekteringsselskap med lang erfaring fra mer enn 500 oppdrag siden 2010. Odin Prosjektering AS har gjennomført prosjekter fra Evje i Vest-Agder til Vadsø i Finnmark.